Okej.. nu.....

Har bestämt mig för att ta tag i ett projekt. Ett som jag har tänkt göra länge, men inte orkat. Som växer ju längre man väntar.

Ett fotoalbum. Ett riktigt. Enda nackdelen är att många många år av mitt liv är på den gamla datorn. Som jag inte tror kommer starta igen....

nåväl.. jag få fota mycket nu...
och lägga det fina bilderna i framkalla mappen. Och varannan månad ska det framkallas..





pretty bird....



Ska strax krypa i säng. Johan jobbar natt.. och nu har han inte så många nätter kvar.
Jag har inte märkt att han jobbar. Han far ju när jag ska sova, och kommer hem när jag ska jobba.. och sen vaknar han när jag kommer hem från jobbet. Då äter vid middag och kramas lite, innan jag påbörjar någon typ av kvällsaktivitet. Springa, städa, klippa eller umgås.

Har jobbat många timmar idag. kanske 10? Hann iaf  klämma in en middag med familjen, moster och mormor.
Nu är jag nöjd och skönt trött. Som att man verkligen förtjänar en god natt sömn. Det är härligt :)



Godnatt!

inte ett öga torrt...


Det är alltid lika vacker att se två människor lova varandra, resten av livet. I nöd och lust.
Det vill jag också göra någon gång. Fast jag skulle vilja göra det utan massa planering. Det verkar vara ett himla jobb att styra upp ett bröllop.
vill bara göra det helt spontant en vacker sommardag och sen råkar alla bara vara där.. och någon har bara råkat laga jätte mycket mat den dagen... och någon annan hade lust att baka en bröllopstårta. Och sen av en slump hamnade det bara i en ledig lokal...och där var det skitbra musik typ .. som man bara dansade till hela kvällen.
Det är mitt drömbröllop....

Det vackraste på hela bröllopet var när min farbror sjöng en egen låt till sin blivande fru. Hon visste inte om något alls. Det var så fint. Ni skulle ha varit där.


Igår var jag och hälsade på min morfar. Han är lite krasslig. Han pratade ganska mycket, om allt möjligt. Vi fick skratta mycket. Mormor var också där, och pysslade om honom.

Ihelgen har jag alltså fått uppleva när två människor börjar sin livs resa tillsammans, för att nästa dag få se två andra människor vara på sluttampen av sin.


typiskt livet...



Inte nu...



Varmt. Alltså inte värmevarmt, utan lite mer åt det febriga hållet.
Ont i halsen också.  hoppas det inte är förkylning. Det passar inte nu. Fast det gör det väl aldrig. Det är inte så att man känner att "oj, nu har jag tid att vara sjuk. Ge mig en förkylning".

Blir tyvärr ingen hotellvistelse imorgon. Men bröllop blir det. Får göra en god hotellfrukost hemma istället.
Det får bli bra ändå. Jag och johan kommer vara så snygga imorgon. Iaf johan, i sin kostym.

Nu Big daddy och en glass!!

<3 Adam sandler

Hungrig






Vaknade som vanligt vid 7 tiden av att magen kurrade. Den är så van att alltid få frukost vid det tiden. den vet ju inte om det är helg eller vardag eller om  t o m är ledig. Så det var bara att stiga upp och göra iordning mackor och en filtallrik. Älskar verkligen frukost.  Älsar  leverpastej. Om jag bara fick äta ett enda pålägg i resten av mitt liv skulle det vara leverpastej, och inte vilken som helst..Scans ungsbakade. Den smakar som den man får på hotell.

Påtal om hotell så åker vi till skellefteå för att gå på bröllop imorgon. Min farbror och hans sambo ska gifta sig.
Det kommer bli vackert, då jag har fått höra lite vad som kommer att ske i kyrkan. Vattenfast mascara på!!



lite tårar och lite skratt


Nu har jag 4 timmar kvar till helg. Jag planerade in det rätt bra, för det verkar bli lika fint väder imorgon.
Behöver den här semesterdagen tror jag. Det har varit lite mycket den senaste tiden.
Har varit både lite ledsen och glad. Sinnestämningen har svajat lite om jag säger så.
Och det är med all rätt det är så just nu. Det får hålla i sig så länge det vill. Jag ids inte lägga ner så mycket energi på det. Känslor kommer och går, och det ska dom få göra....

Söndag

Igår var det full rulle från tidig morgon till en annan tidig morgon. Först 50års kalas med lekar, tävlingar, tipsrunda, fika, mat och mys i regnet som sedan fortsatte med grillad gris och dans med familj och vänner. En kanonlördag som avslutades med att somna bredvid pappa. Det va länge sen jag sov i mamma och pappas säng. Jag är kanske inte riktigt vuxen än.

Har inte hunnit sköta om lägenheten i helgen. det syns. Det ända vi gjort är att storhandla. Varje söndag är det storhandling. En av det bästa rutinerna jag har skapat.. Nu finns det många olika middagar jag kan tillaga. Det beror på vad man är sugen på...

Nu ska jag mysa med johan innan han beger sig mot jobbet. TACK för en toppenhelg. Ni är bäst.

Si si


Gillar att se att degen har jäst ordentligt. Det är ett gott tecken.
Håller nämligen på baka lite baguetter till mamma.

Sitter och spanar på lite hotell i barcelona. Jag kom på i torsdags att jag ville åka dit, och igår bokade vi. Väldigt spontant. Men det gillar jag. Man ska inte tänka så mycket, då börjar man bara vela. Tror det blir bra. Jag har ju lix semester. Så det finns inga tänkbara problem som kan uppstå.

Och det bästa av ALLT är att göra det med Johan.  Älskar att uppleva saker med honom. ...





vilken kalashelg!

Sitter med en GB sandwich i handen och ser dirty dancing. Jag och johan har massa olika glassar i frysen. Lite lyxkänsla. Mysigt med lite regn iaf, då brukar jag sova gott. Fast jag sover gott även om det är 30 grader varmt i rummet, eller om johan dammsuger mitt i natten. Jag kan nog sova mig igenom ett krig....

Laddar lite inför morgondagen. Kommer bli himla trevligt med 50års fest för svärmor och sedan förbi på mamma och pappas grisfest. Alltså, det ska bokstavligt talat vara med en riktig gris på festen. Den ska grillas och ätas..med diverse tillbehör. Tror det kommer blir mycket god mat imorgon..jag känner det på mig.

Nu är det nog dags för mig att krypa ner under täcket, är ingen nattuggla. Trevlig helg!! xoxo


världens bästa midsommarfirare!!

RSS 2.0