Tiden står aldrig still


Har märkt på senaste tiden vilken koncentration jag har fått. Jag är helt inne i det jag gör och det jag gör vill jag inte ska ta slut. typ.
Tränade formblåsning på en kund idag och jag var så fokuserad och helt plötsligt var det klart och jag ville bara fortsätta. Men som ni kanske förstår så går det inte att göra så mycket mer när håret är torrt.
När jag ser tv är jag helt fokuserad, när jag lagar mat... ja.. t o m när jag hänger tvätt, som jag vanligtvis hatar.


imorgon är det bal och det ska bli roligt att få göra en uppsättning. Jag gör det ju så sällan...tyvärr.
Tänka sig att det är 4 år sedan jag själv gick. Helt sjukt vad tiden går fort.... men gud så mycket som har hänt sedan dess. Hade jag vetat att mitt liv skulle se ut så här, hade jag inte behöva oroa mig för 5 öre..






borta bra


Kändes helt okej att lämna ett regnigt Kreta. Inte lika kul att komma hem till ett regnigt Sverige dock.


Hursomhelst har vi haft det jätte bra. Bra väder nästan varje dag, utom dagen vi åkte till Limnoupolis (vattenpark). Annars har vi bara solat, badat, ätit goood mat, druckit lite av varje, spelat spel, skrattat, shoppa och sovit.


Idag så fick jag ett litet ryck att pyssla på här hemma. Har tillverkat två tavlor av två gamla tidningar från 1955. Fick den för ett tag sen. Hade någon tanke på att spara tidningarna i 50 år till för att sedan ta med till antikrundan och bli stenrik. Men då skulle jag ju lix vara så gammal att jag inte skulle ha nytta av pengarna. Så därför bestämde jag mig för att använda dem till något.




rain..rain..

 

Jag har alltid velat pröva springa i spöregn. Det passade ju utmärkt en kväll som denna.

Efter en minut var jag genomblöt. Min ljuslila fina tröja blev mörklila. Mitt torra uppsatta hår började slicka sig mot ansiktet. Mina fina rosa skor blev leriga... Men det var riktigt skönt må jag säga.  Mina lungor har nog aldrig fått smaka på så frisk luft.

Så att ha regn som en ursäkt för att inte springa kommer inte funka längre.

Nu blir det dock drygt en veckas träningsvila. Tror det behövs.
Den enda träning få bli ner till poolen...hehe

 

 

 

 


Jippijooo!!



Veckan har gått snabbt trots allt. När man vet att man ska på semester, så tar kroppen semester en vecka tidigare. konstigt det där.
 Men det är tur att jag ha haft jobb hela dagarna, och att jag har så trevliga kunder. Det är det bästa.
Jag blir så glad. Jag är så glad.
Har haft skitkul idag helt enkelt.

Ikväll måste jag packa, för direkt jag slutar imorgon vill jag sätta mig i golfen och rulla iväg mot umeå.
Och jag måste slå mig själv på fingrarna varje gång jag tänker "aaah men jag hinner ju packa lite imorgon med"

Seee uu!

PP





Ikväll har jag och johan städat och nu håller jag på jävlas med tvättmaskinen.
Är lite orolig att sista tvätten inte ska bli klar innan DH. Det är en helig timme som inte får störas av något/någon.


Packa lite har jag också gjort.  Tycker inte det är så speciellt roligt. Men försöker få till den Perfekta Packningen.
Vilket innebär att när du kommer hem så ska du i princip bara behöva tömma resväskan i tvättkorgen.
Allt ska vara använt, och du ska inte behöva känna under resan att du har glömt något.


ÅHHH vad skönt det ska bliii.....




Utan guldfisk.

Pär levde 8 dagar här hemma hos oss innan han gav upp. Jag hade det lite på känn, att han inte skulle leva så länge. Fast jag trodde nog han skulle leva längre än så. Vet inte riktigt vad vi gjorde fel heller. Han kanske bara var gammal och trött på livet..vem vet..


Helgen har varit så kul. Har fått skratta så mycket. Det är det bästa. Sällskapet får 10/10.

Nu blir det baconpannkaka...mumss....

lörDAY!!




Jag och johan har skaffat en liten tv dit upp. Ingen platt-tv dock. Det får bli när vi blir rika.
Eftersom jag somnar framför tvn nästan jämt, så är det ganska skönt att göra det i sängen, för då kan jag somna för natten.


Imorse så tog jag på mig mina rosa dojor och for ut och sprang, måste erkänna att det kändes sjukt jobbigt. Men jag försökte inte tänka så mycket utan det var bara sätta på autopiloten och helt plötsligt var jag utomhus.
Mycket sitter i skallen. Tänker man rätt och har en bra inställning klarar man det mesta.

Idag ser det ut att bli en fin dag. Vi hade nog tänkt fara hem på lugnet och laga lunch och sola.  Senare ikväll blir det grill på samma ställe.


xoxo



Tjej? tjej?



Sprang på lunchen och köpte det absolut tråkigaste som finns, mascara.
Vet inte var det är med mig, men jag tycker inte om att köpa smink. Tycker egentligen inte om att använda smink heller. Men lite måste man ha (Jo man måste faktiskt) för man ser lite piggare ut och känner sig lite piggare.
Men hade ingen uppfunnit det, så hade jag mått lika bra ändå. Ibland är det roligt att sminka tills sig, det kan jag inte sticka under stolen med.
Är ingen direkt smyckestjej heller och sen gillar jag inte att ha på mig bh.


Kanske konstigt med tanke på mitt yrke, för allt det där går ju lite hand i hand.
Men jag älskar att titta på alla som är fina, gör sig fina, och alla jag får göra fina! det är så roligt!!!
Man kan göra så mycket fint med hår och smink.  Men jag trivs allra bäst utan.


Fast något  jag  är väldigt noga med att ta hand om mitt hår, jag fönar det aldrig... plattar/lockar det väääldigt sällan och sen använder jag bara bra produkter i mitt hår.
Inpackning gör jag två gånger i veckan...

Så lite tjejppoäng får jag nog ;)




Hatar sjukdomar.

Onsdagar klockan 21.00 brukar jag ha kokat en kopp te, tagit lite choklad och slagit på kanal 5 för att se Greys anatomy. Men nu är det ju hockey.................. Nu har jag och johan iaf växlat lite cash inför nästa vecka. Det är sjukt att man kan göra ALLT på internet nu förtiden. Du skulle ju aldrig behöva lämna hemmet egentligen. Bara att klicka lite, så har du allt du behöver. Hur ser det ut om 10 år till? Angående rubriken så känns det som jag ha fått höra om så mycket sjukdomar på den senaste tiden. Det kommer en så nära. Inser att ingen är odödlig. Jag tror ju nästan att alla är det. Att man bara ska leva och vara frisk. Det är ju faktiskt inte så...

öva träna öva


Idag har jag hunnit träna på två moment, kort fest frisyr och uppsättning. Två saker som jag tyvärr inte gör så ofta på salongen. Kändes bra men måste träna mer. Sen är jag ju lite självkristisk på det jag gör. Jag ser saker som kanske ingen annan ser. Så det är också något jag måste öva på. Bli nöjd någon gång.
Det är tur att farmor kan komma närsomhelst och att Lisa ställer upp med sitt barr.
Guldvärt!  Dockorna är så tråkiga att jobba med.

Nu sitter jag mest och fördriver lite tid medans pastan och skinksåsen ska lägga sig tillrätta i magen. Att springa direkt efter maten är inte att rekomendera. Med ont i magen och ett lätt illamående springer man inte snabbt....


Pärmos

 

 



Två bilder som beskriver helgen.  En fin guldfisk och en god smörgåstårta.
hoppas han lever ett tag, fisken alltså. Det är lite osäkra husdjur. Men vet som inte hur dom riktigt mår. Om dom är hungrig, mätt, trött, pigg, frisk, sjuk. En dag kan dom ju bara ligga upp och ner vid vattenytan, och då är det försent.

Smörgåstårtan åt vi idag tillsammans med våra föräldrar. Det var som ett tack för hjälpen med flytten.
Den var god, och jag följde ett helt recept. Det ända jag bytte ut var crabsticks mot skinka. Bara för att dom ser lite tråkiga ut.
Jag brukar ha jätte svårt att följa hela recept.
Jag ser köket som ett laboratorium.  Så ibland blir det jätte bra, och ibland mindre bra...


hemmagjort ska de va

har nyss intagit en topp tio rätt, blodpudding. Insåg dock att vi inte hade någon lingonsylt.Så det fick bli drottningsylt till. Sylt som sylt. Måste nog ta och koka lite. Det är väldigt lätt, billigare och mycket godare. Gillar egentligen att göra det mesta själv. Bakar mitt eget bröd, kokar min egna sylt, gör mina egna köttbullar (Dom få gånger jag gör det)gör egna matlådor. Hatar att äta färdigrätter. Det smakar konstigt sen blir man bara mätt en liten stund. Det är inte bra. Påtal om det, så håller jag på att baka ett bröd just nu, morotsbröd. Det må vara det godaste. Längtar tills kvällsfikat... Ska försöka trycka i johan några skivor också, han är inte ett sånt stort fan av hembakat bröd ;)

skor, sol å bad



Sitter och tittar på skor.
Kom ju på att jag behöver lite sommarskor inför resan.
Förra årets är utnötta....
Fick min bikini i måndags (+ lite annat smått och gott, det är ju omöjligt att bara handla EN sak från h&m) och den va som på bilden. Helt okej. Det är ju alltid lika gruvsamt att smälla på sig en bikini innan sommaren. kroppen är ju blekare än man minns. Samma chock, varje år.
Men förhoppningsvis kommer kreta att bjuda på ett strålande väder = en strålande bränna.

Annars är allt bra. Om man kan skriva så. Ibland är jag rädd för att skriva att allt är bra. Nu jinxa jag säkert, men det får jag ta då.. det händer.....


RSS 2.0