Varje år...

Onsdag. Halva veckan har passerat. Som vanligt går tiden för snabbt. Blir lite rädd ibland då jag fortfarande säger att jag är 21 eller 22 år gammal. 23 är det. Det enda jag känner ha blivit bättre med åren är att man börjar acceptera sig själv mer. Det är okej att ha dåliga sidor och att man verkligen har BRA sidor. Jag är inte perfekt, men det gör inget. Jag gör konstiga saker ibland, men det är också okej. Jag behöver inte vara andra till lags hela tiden, för då tappar jag bort mig själv. För det vill jag ju inte, då jag också är viktigt. Man blir lite mer och mer avslappnad i sin egna roll för varje år. Det är alltså inte så tokigt att bli äldre....man får chilla mer och bara vara. Det är nice....

Efter jobbet ska jag vara schysst mot min kära kropp som jag ska leva med måååånga år. Gym!!! Hade tänkt utmana den på en ordentligt löpning på bandet. Heja!


Usch

Blev lite ledsen igår, eller mer besviken kanske. Såg att några av mina klasskamrater klarade sitt gesällprov. Missunnar dem inte alls det. Utan det känns bra att dom klarade det, särskilt vågorna, för då är de inte omöjligt;) men jag kände mig tvärt dålig, för att jag inte klarade dem. Kände mig besviken är min insats. Har aldrig känt så innan. Blev så stressad att jag tappade fokus. Försökte hitta lugnet med det gick bara inte. Och jag veeeet att jag kan vågorna, det vad jag minst nervös över innan. Förstår bara inte vad som hände. Typiskt.

Men idag känns det bättre. Har sovit på saken och nu känns det inte så hemskt längre. Det är ju bara vågor. Inte obotlig sjukdom..... Jag är braaaa!!!!
Jag ska få MVG på dom!!!!!!
Oh yeah!!!!!!!!!!


1:a




såja..


ibland älskar jag min spontanitet. Jag försöker vara en sådan som planerar, för jag tror att livet flyter på bättre då.
Men jag kan sällan hålla mig till det. Planerna då.
Så ikväll bokade jag och johan biljetter till johans favorit, Bruce Springsteen i sommar
Bara sådär, utan att tänka på allt runtomkring. Det löser sig. Tycker det ska bli jätte spännande bara att få åka till göteborg. Jag har bara varit där en gång, och det var när jag va jätte liten. Robin var så liten att han inte fick åka alla karuseller på lisseberg..men jag fick det.
Det blir nog bra. Älskar att göra saker med johan, än vad vi gör....
Visserligen är det länge kvar till sommaren, men jag gillar att längta till saker. Längtan är minst lika rolig som själva slutmålet. ...

Godnatt :)










Lussebak

Dagen började med ett uppvaknade av stormen Berit vid 5 snåret. Trodde hon skulle riva hela huset.
Upp och koka kaffe och sörpla i sig ett par koppar. Just när kaffet började göra sig påmind i blåsan så fick vi strömavbrott. Typiskt, bara att tända kandelabern och sätta den i knäet under vistelsen på toaletten.
Men sen vände det hela och det blev en fantastisk trevlig dag.
Vi ha bakat lussebullar, pepparkakor,knäck och syltsnittar.
Jag försökte på något vis försöka leda där baket med mina "erfarenheter", men jag skulle nog ha hållit tyst.
Men alla bakverk fick helt klart godkänt..Det är faktiskt själva grejjen med att baka som trevlig. Resultatet är inte lika viktigt.  Fast det här med att koka knäck får jag nog öva på. 

Tack tjejer för en trevlig eftermiddag :)

Ikväll är det poker SM och det innebär att jag får spendera kvällen i soffan ensam. Men det känns l lite skönt, för då få jag bestämma film själv!!! crazy, stupid, love står på listan. johan ha skadat mig med att filmer måste ha över 7 på imdb annars är det ingen bra film... idioti är vad det är..







jay-z!

Fick avsluta veckan med att göra en kund mycket nöjd. Det vart så fint, att jag skulle kunna tänka mig att ha något liknande själv. Jag är ju väldigt tråkig av mig, då jag inte gillar att ha massa coola effekter i håret. enfärgat är min kopp te.
Sen for jag och morsan på gymmet, det var inge folk där nästan. Tror det flesta höll på förbereda det obligatoriska fredagsmyset. I vårat hem vet jag inte riktigt hur det blir med det ännu..
Jag tycker alla kvällar i veckan är  rätt mysiga.

Imorgon så är det dags att införa en tradition, nämligen julbak i grupp! Ja om tre personer kan räknas som en grupp.
Det ska tillverkas och ätas en hel eftermiddag. Har längtat efter denna dag länge....
Så, imorgon är det öppet hus i lyan...vi bjuder på fika :)


KRAM på er!




julpynt och ida


Hade tänkt göra massa saker ikväll, men så ringde Ida och vi pratade länge.
Nu ser det ut som någon ha släppt en atombomb med diverse julpynt i våran lägenhet. Johan som aldrig märker av att det är stökigt..tycker det ser ut som ett kaoz här.

Hann en sväng på dollar efter middagen.. .länge sen jag var där. Senast var innan min födelsedag och det var den 21 september. Så det var mycket trevligt att vandra omkring där. Hittade ett iphone skal för bara 20 kr (!!). Helt sjukt att de kan säljas för 150-200 kronor på andra ställen.
Köpe även 3 julstjärnor, choklad, julmust, glödlampor, plastpåsar och en liten julklapp. Allt gick på 160 kronor.
Ibland får jag hopp om mänskligheten...

Nu ska jag slå igång lite musik och hejja på två pokerspelare i rummet intill. Hoppas dom vinner "dom där miljonerna" snart...

Min Ida...

min dag..

Idag fick jag tillåtelse att julpynta skyltfönstret. Jag njöt.
Det blev väldigt fint, om jag får säga det själv.
Nu ska jag försöka fixa lite trevlig julmusik också.
För nästa vecka bör det vara tillåtet med lite julmusik...


Efter jobbet for jag och tränade. Hade lite träningsvärk så jag kunde inte ta 100 kg i bänkpress idag.......
Johan sa dock att det inte är farligt att träna trots träningsvärk, så ja kunde ju ha tagit i ändå!!
Johan är den mest allmänbildade i vårat förhållande så jag lyssnar på honom..jämt typ. Han kan allt :)
Sen lagade jag en jävulskt god älgskav! Johan tyckte den smakade som "hemma", och efter ett sådant omdömme kan man vara en stolt flickvän..

Ikväll är det 2 ½ men. Ashton Kutcher imponerar verkligen :)




Ormen...

Håller på att bestiga mount tvättberg!!  Fy f....
sängkläder,handdukar... hoppas det fortsätter smärtfritt..
Resan började med att det just tog slut på tvättmedel och mjukmedel. Så, när klockan slår 12 står jag utanför ica södermalm för att inhandla mer. Kanske ett våffelpaket också. Ska höra med johan om min idée med våffelfrunch vore något.





 

 

 

Hade en kanon lördag iaf. Först en riktigt spännande hockeymatch. Eller ibörjan var det segt och jag ville nästan gå hem. Fast det vände och matchen slutade oavgjort. LSK gjorde det bra tycker jag.

Sedan gick vi ner till robin och linn och åt pizza och spelade kort. Vi ha spela mycket kort i helgen. Det är ett väldigt trevligt sätt att umgås tycker jag. Sedan for vi ut. En riktigt TOPPENkväll. Var länge sen jag hade så roligt. När klockan blev kvart i 2 så ville vi inte gå hem. Men våra magar var hungriga, så det blev en nattpizza också. Sov som ett barn hela natten...

 

 

 


fredagsfint!


Har städat halva lägenheten. Endast halva, sen blev jag less.
Det få duga.. snart ser det likadant ut som tidigare ;)

Övervåningen är alltid tråkigast, särskilt toan, den är så fruktansvärt ful att det känns meningslöst. Om jag ägde den här lägenheten är det de första jag skulle göra att måla om den. Sedan göra om min garderob, som har 2 olika tapeter och en brun heltäckningsmatta. (?).
Sovrummet är dock jätte mysigt.


Nu tar jag helg!


Nu är det...

Fredaaag!!!
Känner mig rätt pigg idag, om det beror på att det är fredag eller om kroppen verkligen är pigg vet jag inte. Det spela inte så stor roll;)

Helgen är rätt planlös. Gillar att ta det lite som det kommer. Ska iaf upp och träna i ottan med Linn imorgon. Sedan på eftermiddagen blir det att heja på LSK. Har nu styrketränat i ca 3 veckor nu. Och det går bättre och bättre. Lillkroppen verkar uppskatta det.

Trevlig helg:)


Rulle

Jag, Robin, Johan och Linn lyxade till med en middag på knuten idag. Varför spara allt trevligt till helgen. Man lever ju på vardagarna också ;) Robin påpekade mest min finne på hakan. Min hud har blivit kass på senaste tiden. Fet och torr på samma gång. Förut var den len och problemfri. Ja, det märks att man inte blir yngre iaf... Jaja, det är ju bara hud.

Sitter och spanar på bingolotto, utan lott. Vi hann aldrig köpa medans det fanns.. Tur det inte är länge kvar till uppesittarkvällen! (vinst)lott ska inhandlas i tid!!

Kram


X-mas

Nu är det inte länge kvar tills jag får börja ta fram vårat fina julpynt. Vi köpte nämligen massa nytt när vi var i övik i helgen. Bland annat små discokulor att ha i julgranen. En riktig discogran kommer det bli. Ni ska få se..

Pepparkakorna blev invigda igår här på jobbet.Bara lukten av dessa små runda saker... mmm..


mörka höst.

Sjukt trött. Har inte känt mig såhär trött på länge. har klarat mig rätt bra mot trötthet och lite nedstämdhet denna höst faktiskt. Känner av årstiderna rätt mycket. Men de två senaste månaderna, som brukar vara lite jobbiga, har gått väldigt bra. Har faktiskt njutit lite av att det blivit mörkare. Det gäller bara att se till att man har något att göra, som man tycker är roligt. HA mycket roligt. Sova. Få så mycket solljus och frisk luft som möjligt. Vara bland människor som fyller på ens energi. Träffa familj. äta gott. Pussas & Kramas. .. Nu håller jag på att laga lite mat, såg att vi hade massa saker i kylen som höll på att gå ut. Snåljåpen som jag är så fanns det ingen chans att det skulle åka ner i soptunnan. Så jag har gjort en gratäng med potatis, ost, kassler, cremefraiche, mjölk, grädde, paprika, lök och pesto. Middag för 4 pers skulle jag tippa. Dock luktar det typ sockerkaka/bränt ägg ur ugnen. Med lite ketchup smakar det nog bra...

Kan man stanna tiden? Bara lite ?

Vilken härlig dag vi hade igår, jag och Johan. Bara vi. Shopping och spa. Sedan o'learys där jag åt en fantastiskt stekt lax i den perfekt skurna portionsbiten tillsammans med en sås med smak av Jack Daniels (?). Ja, whisky alltså. Sjukt gott. Eftersom vi åt middagen så pass sent så blev stället nattklubb. Klart vi stannade. Det var en sjukt bra dj. Det var som att han visste exakt vad jag ville höra för musik. Vi dansa ett tag. Sedan gick vi hem, Johan ville äta kebab men jag fick honom på bättre tankar. Nu ska jag väcka Johan. Hotellfrukost!!!!

Vin och subwaykaka...mm livet..,


Vakna med the voice..

Sitter i soffan och äter frukost tillsammans med Johan. Mysigt. Idag ska jag baka mjukkakor hela dagen. Har aldrig gjort det förrut, så det ska bli spännande. Känns som det är något man måste kunna. Vill ju föra detta fantastiska bröd vidare i generationen. Och det kommer bli en fröjd att äta det under en helg dag. Superfredag!!!


Upp igen!!

Johan låg och höll om mig läänge igår. I några dagar ha min sinnesstämning varit lite ojämn. Men efter lite tårar och kramar så kändes det betydligt bättre. Jag är så. Vet inte varför, men det samlas väl obetydliga saker och ting i mig, som tillsammans blir betydliga. Efter lite gråt så är dom borta och sedan är jag tillbaka !!! Oh yeah!!!!

Idag fick jag 50 kronor i dricks av en kund för att jag hade varit så "lugn och trevlig" . Jag blev så glad, inte just för sedeln, utan för just de orden. Det var fint. Tänk vad komplimanger gör mycket...


ojoj

Dricker nyponsoppa och äter clementiner. Snart byts nyponen ut mot en varmt kopp glögg. Kom nyss hem från ishallen. LSK vann. Hejja! Bästa laget jag vet, bättre än tre konor. Känner förvirrad idag. Ni vet, Fötterna är lite ovanför marken. Gillar bäst att stå på stadig grund med båda fötterna. Allt som jag känner mig så säker på, mig själv till en stor del, svajjar ibland. Det kanske bara är nyttigt med lite svajj i livet.. så man får tänka till.. Ska sova på saken.. Godnatt :)

Smuck

Den här måndagen rullade på bra. Hade lite småångest när jag la mig igår. Var nog inte riktigt redo för en ny vecka.
Att man ska gruva sig ibland. Ofta är det helt obefogat...

Puss på Johan som har skämt bort mig idag.





"om vi ska köpa en familjepizza, vad ska vi då ha på pizzan?"

Har lovat att köpa pizza åt johan idag. Han glömmer aldrig sådana löften.

Hade en väldigt trevlig gårkväll. Mycke dans, så man känner sig halvmör i kroppen. Bra tecken på en bra kväll!
Resten av dagen är det slapp i soffan
Klockan 20.00 börjar EMA galan.. Wihooo

Facebook funkar fortfarande...

Tack!


I veckan har jag fått lite presenter och blommor av nära och kära eftersom jag gjort mitt gesällprov.
Själv känner jag att jag blir riktigt klar när jag får sätta dom där fönvågorna. När jag klarar det, DÅÅ är jag klar.
Fast jag är stolt över mig själv (få man säga så? eller är man för självgod då?) så jag tar emot dessa grejjer med öppna armar.
Har fått två presentkort på Tiara smycken. Nu ska jag köpa mig ett riktigt fint smycke..

mysmorgon

 

 

 

Kaffe, tända ljus och myskläder. Känns som det är kväll, fast det är tidig morgon. Det är så mörkt ute nu.

Idag ska Robin och Linn bjuda på lunch, och jag och johan bjuda på middag. Fast innan det ska jag och Linn träna. Jag längtar.. har inte rört mig speciellt mycket det två senaste veckorna. Lathet och sjukdom skyller jag på.  Sedan är det maskerad!!!!

Härliga lördag..

 

 

 


issues..


Försöker att komma på något att göra till middag.
har noll inspiration, ingen ork, ingen aning om vad jag vill äta, vet inte ens om jag är hungrig.
Vet att det blir jobbigare ju längre jag väntar med att ta ett beslut.
Jag väntar och ser vad som händer....


Imorgon är det fredag!! Hade glömt att det är en såndär dag innan helgdag.
Så jag jobbar hela dagen. Men det gör inte så mycket. blir bjuden på kalasmiddag samt badtunna efter jobbet.
Perfekt start på helgen....



ahhhh livet!

Nytränad, nyduschad, nyäten.
Och nu ska jag bara slappa i soffan. Johan har hockeymatch och det passar utmärkt, för ikväll är det tvns kväll!
Hade tänkt ta hand om tvätten (Det låter säkert som jag tvättar ofta, men vi är ensam om att nyttja tvättsugan, så man småtvätta typ jämt. Det tar lixom aldrig slut... never ending story....både på gott och ont)
Men jag orkar verkligen inte ikväll.

Träningen gick bra, vi tog det rätt lugnt...
Hade tänkt träna 2-3 ggr i veckan. Dirr efter jobbet, så jag inte hinner gå hem och bli trött och lat.
Ska försöka knåpa ihop något typ av träningsprogram (?).
Behöver ingen PT då google finns..  ;)



10 kg lättare.









Vad roligt det är att gå på jobbet nu. Sista veckorna innan gesällen så var det lite jobbigt att kliva upp ur sängen.
Man hade det där hängades över sig hela tiden.
Måste dock sätta dom där vågorna, i TID nästa gång. Det momentet känns jobbigast, men jag ska fixa det!!
Finns inget annat.
Nu gäller det att hitta någon bra modell. Hade tänkt kasta min vågdocka, men han får leva ett par månader till.
Jag är iaf så lättad över att jag klarade klippningarna, färg, permanent, uppättning och läggningen. Det är ju det jag måste kunna. Dock ska jag inte slappa för det, utan jag ska bli ännu bättre. Man kan alltid bli bättre i detta yrke.

Nu ska jag sätta ihop en ny klippstol, sedan är det full rulle hela dagen. Efter jobbet ska jag och linn inviga gymmet!! Det är på tiden, axlar och rygg ska tränas.
 
Happy onsdag!!!


RSS 2.0